Manntra izdala spot za prvijenac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbena skupina Manntra, djelomicno sastavljena od clanova uspješne grupe Omega Lithium, napala je hrvatsku glazbenu scenu s prvim singlom "Kiša", za koji su snimili i video.

"Kišu" je moguce besplatno skinuti na službenim stranicama benda. "Pitka kao voda i glasna kao oluja", tako clanovi banda Manntra opisuju "Kišu".



- Cinila nam se kao dobra pjesma za predstavljanje Manntre javnosti te smo imali iznenadujuce dobre kritike. Netko ce možda "Kišu" doživjeti kao pjesmu nade, dok ce se drugi sigurno naci uvrijedeni njezinom okrutnom lirikom i temom... Ali to je Manntra, a naša tema je ljubav u svim oblicima pa makar bila nasilna i okrutna.

Ipak, na kraju svega, kiša ispere sve, kako dobro tako i loše, komentiraju clanovi Manntre tu pomalo kontroverznu i energicnu pjesmu.

Glazbenu produkciju "Kiše" potpisuje Marko Matijevic Sekul, a video Dražen Željkovic. Grupa ce uskoro nastupati u Puli, a clanovi kažu da ih najbolje prihvacaju upravo u Istri, odakle i dolaze.

Manntra ce krenuti na promotivnu turneju u travnju, a prva stanica je rijecki Palach u petak 27. travnja. Potom ce nastupati u Karlovacu, Umagu i Puli, 18. svibnja u Uljaniku.


Podijeli: Facebook Twiter