Mangova romantika boje kože

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mango je ove sezone naše ormare odlucio osvježiti neutralnim bojama u ovogodišnjoj proljetnoj kolekciji. Boja šampanjca, bež i breskvasti tonovi kljucne su nijanse koje se isplati prihvatiti i uvrstiti u svoju garderobu.

Pretvorite se u pravu zavodnicu, ali ovoga puta oslanjajte se na nježne kremaste palete koje sugerira Mango. Te nijanse pristaju gotovo svima i odaju dojam visokog stupnja modne osviještenosti.

Jedan od najvizionarskijih brendova današnjice ovoga se proljeca predstavio s idejom zavodljivih i inspirirajucih odjevnih komada koji ce vam dati ideju kako svoj ormar uz sitne intervencije približiti najnovijim modnim trendovima.

Mangova proljetna kolekcija izgradena je na osjetljivosti i ženstvenoj sofisticiranosti pastelnih i kremastih tonova, te je dokazao kako neutralno ne znaci uvijek i dosadno. Upravo suprotno, svaka žena koja ide u korak s trendovima može suptilno istaknuti svoj zavodnicki stil.

Boja pijeska, bež i tamno smeda tonovi su koji ce trendsetericama omoguciti slaganje idealne kombinacije za sve prilike. Kombinirajte maksi suknje s prozracnim košuljama, ili se poigrajte cvjetnim printevima u kombinaciji s T-shirtom.

Ovosezonska modna igra svodi se na umijece kombiniranja razlicitih smedih i neutralnih tonova kako bi se stvorio minimalisticki, ali senzacionalni osobni stil.

www.she.hr


Podijeli: Facebook Twiter