Mamić: Protiv Dinama se vodi specijalni rat

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Protiv Dinama se vodi specijalni rat. Ovo što radi političko, medijsko i građansko podzemlje prema Dinamu nije normalno. Nigdje u svijetu nema takvog primjera da se podzemlje sruši na klub koji je tako uspješan u svim segmentima. Mi smo vjerojatno jedini na kugli zemaljskoj koji nemamo niti jednog eura kredita," kazao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na današnjoj novinarskoj konferenciji u Plavom salonu maksimirskog stadiona.

Mamić je posljednjih mjesec dana proveo u medijskoj izolaciji pa je njegovo obraćanje javnosti izazvalo veliki interes novinara, daleko veći od Dinamovih pressica uoči nastupa u Ligi prvaka.

Špekuliralo se o mogućoj promjeni trenera, no Mamić je čvrsto stao uz Antu Čačića, a svoj jednosatni monolog naslovio je kao "Dinamov jučer, danas, sutra."

Tijekom svog govora opisivao je tešku financijsku situaciju u kojoj su se modri nalazili prije desetak godina, hvalio sjajnim financijskim i sportskim rezultatima koje Dinamo ima danas, radom omladinske škole, činjenicom da su modri dali 25 hrvatskih reprezentativaca od 2001. godine, naglasio kako se nada da klub u iduće tri godine dobiti vlasnika, žalio zbog nedostatka navijačke kulture u Zagrebu, te zbog tužne atmosfere oko hrvatskog nogometa i Dinama, ali i silnih izmišljotina koje političko, medijsko i građansko podzemlje širi o klubu.

Mamić se ispričao navijačima Dinama zbog visokih cijena ulaznica za utakmice Lige prvaka. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter