Mamic: Ministar sporta nije nam cestitao na naslovu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamic najavio je u utorak na konferenciji za novinare, na kojoj se požalio na medijski tretman svoga kluba, novi pohod modrih na Ligu prvaka.

"Pokušat cemo vec ove jeseni ponovno donijeti Ligu prvaka u Maksimir i tako osigurati našim navijacima da mogu gledati Barcelonu ili, kao prošle godine, Real" izjavio je Mamic, navodeci da su ga novinarski komentari nakon pobjede nad Šibenikom rastužili i doveli u poziciju da se ispricava zbog Dinamovog sedmog uzastopnog naslova državnog prvaka.

"Zar se moramo ispricavati zbog naših pobjeda? Zar mislite da ce vam život biti ljepši ako Dinamo bacite na koljen? Ja sam se uvijek služio cvrstim i neoborivim argumentima. Da su me poslušali i odustali od Lige 16, danas ne bismo imali ovakvo stanje u nogometu. Rekao sam i to da ce Hajduk završiti u bankrotu, a rekao sam i da cemo deset godina za redom biti prvaci, sad je prošla sedma", rekao je Mamic.

Zdravko Mamic nije želi dodatno zaoštravati ni odnose sa ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Željkom Jovanovicem, koji je Mamica i Vlatka Markovica nedavno napao žestokom i neprimjerenom retorikom.

"Mislim da je vec dosta ljudi to komentiralo i ne bih dodatno dolijevao ulje na vatru. Koristio je rjecnik koji je potpuno neprimjeren. Jednostavno, svi moramo ici naprijed, pronaci izlaz iz ove slijepe ulice. Izlaz iz ovog zla mora biti u nadi, ljubavi, pozitivi, energiji, izlaz postoji, ne smijemo se svi predati i reci nema izlaza", zakljucio je Mamic te napomenuo da je Dimano dobio bezbroj cestitki i telegrama za osvojeni naslov prvaka, ali da medu njima nije bilo cestitke iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter