Maloljetnik krao, provaljivao i oštećivao automobile

Ilustracija
Ilustracija

Za dva pokušaja i jednu uspjelu tešku krađu te dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari pulska je policija osumnjičila maloljetnog hrvatskog državljanina koji će biti prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Maloljetnik je osumnjičen da je, u razdoblju od 4. srpnja do 12. prosinca ove godine, na plaži na Verudeli ukrao torbu 40-godišnjeg Puljanina te iz nje uzeo novac i osobne isprave, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Sumnja se i da je provalio u dva ugostiteljska objekta u Ulici Sisplac i u obližnjoj Ginzkeyevoj ulici, ali iz njih nije ništa odnio.

Na Trgu kralja Tomislava na Verudi maloljetnik je pak provalio u kiosk i ukrao razne slatkiše oštetivši time pravnu osobu iz Pule za više stotina kuna. Kaznena djela oštećenja tuđe stvari maloljetnik je počinio također na Verudi oštećenjem automobila Chrysler Grand Voyager pulskih oznaka u Paladiovoj te automobila Mercedes pulskih oznaka u Ulici Hermana Dalmatina. Vlasnici automobila, 44-godišnjak i 49-godišnjak iz Pule oštećeni su za nekoliko tisuća kuna. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter