Maloljetnik autom naletio na pješakinje i pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Maloljetnik iz Knina naletio je sinoć osobnim automobilom na dvije pješakinje, obje 51-godišnjakinje iz Knina, pri čemu je jednu teže, a jednu lakše ozlijedio, a zatim je pobjegao s mjesta nesreće.

Šibensko-kninska policija izvijestila je danas da su maloljetnog vozača nešto kasnije pronašli kninski policajci. Očevidom je utvrđeno da je oko 21.10 sati u kninskoj Ikičinoj ulici vozio osobno vozilo prije stjecanja prava na upravljanje i zbog neprilagođene brzine bočnom stranom vozila udario u dvije pješakinje koje su hodale uz rub kolnika ususret vozilu.

Jedna je pješakinja zadobila teže tjelesne ozljede i nakon pružene liječničke pomoći u kninskoj bolnici prevezena je na daljnje liječenje u splitski Klinički bolnički centar, dok je druga pješakinja s lakšim tjelesnim ozljedama zadržana na liječenju u Kninu.

Protiv maloljetnog vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenim osobama, te Prekršajnom sudu u Kninu optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter