Mali žminjski rocker Lenny Damijanic oduševio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetverogodišnji bubnjar Lenny Damijanic iz Žminja bio je glavno otkrice rijecke audicije za show «Supertalent» održane proteklog vikenda. Simpaticni djecacic oduševio je sve koji su se zatekli u HNK-u Ivana pl. Zajca, medu ostalima i clana žirija Dubravka Merlica koji je ocaran njegovim nastupom zakljucio - zvijezda je rodena.

Mali rocker svira gotovo od rodenja, a nakon što je za treci rodendan dobio bubnjeve, ne razdvaja se od svojeg omiljenog instrumenta. Prema rijecima njegovog tate Dejana, od kojeg je najmladi kandidat na rijeckoj audiciji naslijedio ljubav prema glazbi, mali je genijalac «prosvirao» na koncertu grupe Disciplina kicme kada je njegova trudna mama osjetila njegov «osjecaj za ritam» i poželjela da joj sin bude bubnjar.

Pored Lennyja, tijekom protekla dva dana na rijeckoj je audiciji za show Nove TV «Supertalent» sudjelovalo još osamdesetak kandidata, medu kojima su vecinu cinili pjevaci, plesaci, glumci i imitatori. Hrvatsku inacicu trenutno najpopularnijeg svjetskog TV formata vodit ce Igor Mešin i Rene Bitorajac koji tijekom audicija bodre kandidate i pripremaju ih za izlazak pred žiri. Pred žirijem, koji, uz vec spomenutog Dubravka Merlica, cine Enis Bešlagic i Nina Badric, potencijalni sudionici «showa koji oslobada sve talente» demonstrirali su ono u cemu su najbolji i zbog cega ce možda krenuti na putu k slavi i novcanoj nagradi od 200 tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter