Mali žminjski bubnjar u borbi za finale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetverogodišnji bubnjar Lenny Damijanic iz Žminja, koji je bio glavno otkrice rijecke audicije za show "Supertalent", veceras ce uživo nastupiti u polufinalu. Emisija pocinje u 20 sati, a mali Lenny nastupit ce drugi. Njegovi roditelji kažu da ovoga puta pripremaju nešto drugacije, ali ipak u njihovom stilu, no nisu tocno željeli reci o cemu se radi.

Ovaj simpaticni djecacic oduševio je sve koji su gledali njegov nastup, medu ostalima i clana žirija Dubravka Merlica, koji je ocaran njegovim nastupom zakljucio - zvijezda je rodena. Mali rocker svira gotovo od rodenja, a nakon što je za treci rodendan dobio bubnjeve, ne odvaja se od njih.

Prema rijecima njegovog tate Dejana, od kojeg je Lenny naslijedio ljubav prema glazbi, mali je genijalac "prosvirao" na koncertu grupe Disciplin A Kitschme kada je njegova trudna mama osjetila njegov osjecaj za ritam i poželjela da joj sin bude bubnjar.

Inace, samo ce dvoje polufinalista iz vecerašnje emisije uci u finale, od toga jedan ce biti onaj s najvecim brojem glasova i izravno ce se plasirati dalje, dok ce izmedu drugog i treceg prema glasovima publike žiri odabrati jednog koji ide u drugi krug. Nagrada koja ocekuje pobjednika "Supertalenta" iznosi 200.000 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter