Mali petak izborio prolazak u drugo kolo

Alen Halilović i Mihael Šegon (M. ANGELINI)
Alen Halilović i Mihael Šegon (M. ANGELINI)

Nastavila su se uzbuđenja na 25. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013 – Suzuki motortech". Treći dan otvorio je ogled između CB Crazy i veterana Nogometnog kluba Šišan. Igrači obje ekipe imali su narančaste dresove.

- Stvarno se bilo teško snaći na parketu, složio se Marko Zupčić, igrač CB Crazy. – Bilo nas je previše u narančastom i u presudnim trenucima nismo znali kome dodati loptu. Ipak je nastup na "Ulici" za nas prije svega gušt, rezultat je tu u drugom planu.

Ako prvi ogled nije donio mali nogomet za pamćenje, onda je onaj koji je slijedio za njim bio prava poslastica. Deblji kraj izvukli su seniori Rive restoran Trošt koji su tako slijedili put što su im ga utrli veterani i juniori koji su također zapeli u prvom kolu. Usto, kao zanimljivost vrijedi spomenuti da je veterane nakon izvođenja sedmeraca eliminirala Pietas Julia Glam, a seniore po istom receptu Mali petak Pietas Julia. Nisu pomogla ni tri pogotka Nika Mihailovića, lutrija kaznenih udaraca okrenula se na stranu njihovih protivnika.

Po viđenom na parketu, Mali petak bi lako mogao promijeniti ime u Žuti petak, jer kad im dođe "žuta minuta", onda sve to polako počinje ispadati iz sportskih okvira. Danas je tim putem krenuo Boris Škalić kojem su udaranje protivničkog igrača suci progledali kroz prste i kaznili ga samo sa žutim kartonom, na što su objektivni  gledatelji reagirali salvom zvižduka. (I. CEROVAC, foto M. ANGELINI)

Rezultati

MNK Histria Oprtalj 2006 - Rabac&Co 5:2, Qpola - MNK Stare singerice 0:1, City caffe - Big band 3:0 (b.b.), NK Šišan veterani - CB Crazy 3:1, Seniori Riva restoran Trošt - Mali petak Pietas Julia 7:8 – 7m (3:3).

 


Podijeli: Facebook Twiter