Mali nogomet: Harlemu 20. Zimska liga Labinštine

Malonogometaši Harlema (Robi FONOVIĆ)
Malonogometaši Harlema (Robi FONOVIĆ)

U sjajnom ambijentu pred tristotinjak gledatelja završilo je ovogodišnje, 20. izdanje Zimske malonogometne lige Labinštine, a trijumfalno su ga okončali malonogometaši Harlema kod seniora i Raše foto Festivala kod veterana.

Hakleri Harlema još su jednom pokazali da im na ovim prostorima nema ravnih i lakoćom su obranili naslov, a u finalu su odigrali još jednu odličnu utakmicu i uvjerljivo pobijedili Santa Domenicu 3:0. U njihove ruke je otišla i nagrada za najboljeg igrača koju je, kao i prošle godine, dobio Damir Kurtić. Najbolji vratar lige je Alex Šumberac (Santa Domenica), najbolji strijelac Haris Alić (Maling), dok je trofej fair play završio u rukama igrača Albone.

Kod veterana je viđeno izuzetno zanimljivo finale u kojem su Rašani nakon jednogodišnjeg posta vratili pobjednički pehar u svoje vitrine. Predvođeni Slavenom Mošnjom pobijedili su Cement Holcim 2:1, a upravo je Mošnja odnio nagradu za najboljeg igrača. Nagradu za najboljeg strijelca podijelili su Keven Drndić (Kršan) i Sandi Dobrić (Cement Holcim), dok je najbolji vratar lige bio Mirko Prskalo (Cement Holcim). Potpuni trijumf Rašani su zaokružili i nagradom za fair play.

U finalu prvenstva osnovnih škola, labinska Matija Vlačić bila je bolja od Nedešćine nakon boljeg izvođenja šesteraca. (R. FONOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter