Mali Kanfanarci ucili plivati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon dva tjedna na bazenima turistickog naselja Villas Rubin završila je škola plivanja za male Kanfanarce. U suradnji s Opcinom Kanfanar, koja je snosila troškove autobusnog prijevoza, organiziralo ju je Društvo sportske rekreacije Rovinj.

Ove se godine u školu ukljucio 81 polaznik. Prema uzrastu i plivackom umijecu, djeca su bila podijeljena u šest grupa, a plivacki obuku svladalo je njih 26.

Škola je završena natjecanjem na kojem su se malim plivacima prikljucili roditelji. Održane su 24 utrke po pojedinim kategorijama. Medalje je malim plivacima podijelio opcinski nacelnik Sandro Jurman.

Diploma je urucena Sandri Orbanic, koja je organizirala školu i svakodnevno pratila male plivace. Dobila ju je i Maistra za ustupanja bazena i igraonica na Villasu i u kampu Polari te organizaciju izleta brodom na Crveni otok.

Školu je vodio Aldo Krelja uz pomoc ucitelja plivanja Sanje Cvitic, Cristine Marangon, Alenke Modrušan i Mate Kukuruzovica, koji vec cetiri godine uspješno suraduju s malim Kanfanarcima.


Podijeli: Facebook Twiter