Male tajne baršunastog tena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što ste odabrali odgovarajucu teksturu podloge koja je idealna za vaš tip kože, spremni ste za biranje nijanse koja ce najbolje odgovarati vašoj boji tena. U parfumerijama postoji zaista dobra ponuda temeljnih nijansi od ružicastih nijansi aristokratski engleskog izgleda do žuto nijansiranih zelenkastih, broncanih - ili, jednostavnije receno, od najbljedih do najtamnijih tonova.

Evo nekoliko prakticnih savjeta kako ce te odabrati najbolju nijansu za sebe. Kad isprobavate boju podloge morate to ciniti na prirodnom danjem svjetlu tako da tocno možete vidjeti kako ce to izgledati na vašoj koži. Odaberite nekoliko nijansi koje želite isprobati kako biste mogli usporediti i odabrati upravo onu koja cini vaše lice sjajnijim i ljepšim. Nipošto ne isprobavajte boju na ruci jer ce imati posve drugu nijansu na vašem licu, vec je testirajte na celjusnoj kosti lica kako bi bili sigurni da nijansa odgovara i boji vašega lica i boji vrata. Nijansa koja se stopila sa vašom bojom kože je upravo ona koja je idealna za vas.



Cetiri kratka koraka do savršeno nanesene podloge

Nanesite podlogu na svježe navlaženu kožu bazom ili hidratantnom podlogom primjerenom za make up.

Obavezno koristite kozmeticku spužvicu za ravnomjerno nanošenje podloge, spužvicu lagano navlažite te obavezno iscjedite višak vlage.

Nanesite podlogu tako da njome "istockate" lice te zatim razmažete spužvicom.

Za kraj prepudrajte nanesenu podlogu puderom u prahu kako bi podloga ostala zašticena odnosno fiksirana na dulje vrijeme.


Podijeli: Facebook Twiter