Mala škola kupovanja na sniženjima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Božic je prošao i došao je opet "onaj" dio godine. Sniženja! Kako se docepati baš one haljine na koju ste cekali cijelu sezonu? Izvolite nekoliko naputaka.

Sniženje iskoristite odmah prvi dan
Ako nešto vec mjesecima želite imati u svom ormaru, nece vam biti teško svu snagu usmjeriti na trk do ducana vec prvog dana rasprodaja. Još ako nosite broj 38 ili 40, znajte da se upravo on najbolje prodaje i da morate brzo djelovati.

Napravite popis željenih stvari
Napišite listu stvari koje želite i trebate, tako nece dolaziti u iskušenje da na sniženju kupujete sve i svašta jer su to cesto stvari koje žene poslije nikada ne odjenu.

Napišite gdje, kada i što kupiti

Rasprodaje cesto krecu u isto vrijeme u vecini lanaca ulicne mode, no to nije pravilo. Saznajte na vrijeme kada pocinju rasprodaje i sve si to zapišite.

Internet je opcija
Internet kupnja je odlican izbor ako ne možete podnijeti gužve ispred garderoba i na blagajnama. Možda nije isto kao kad famozno zazvoni kasa i prodavacica vam pruža vrecicu, ali mnoge prednosti su nepobitne. I na internetu se stvari brzo prodaju kad su snižene, stoga ne cekajte, vec i tu budite prvi!

Ne neckajte se
Drugi val sniženja doci ce, ali do tada, imajte na umu, polako nestaju brojevi, boje. A tada se stvari kompliciraju. Ljudi su spremni obici sve ducane nekog brenda po gradu i šoping centrima ne bi li negdje ostao komad odjece koji su si zacrtali, a to definitivno želite izbjeci!


Podijeli: Facebook Twiter