Maksimir spreman za Bon Jovija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U srijedu grupa Bon Jovi nastupom na zagrebackom stadionu Maksimir pocinju europski dio svjetske turneje "The Circle". Bon Jovi prvi put nastupaju pred hrvatskim obožavateljima kojima ce odsvirati sve najvece hitove. Posebni gosti koncerta su support grupe: domaca Opca opasnost i danska The Beakers koje ce zagrijavati oko 35 tisuca gledatelja dok se na megapozornicu ne popnu zvijezde veceri.

Blagajne pocinju s radom vec u 9 sati ujutro, a vrata stadiona se otvaraju u 17. Opca opasnost ce nastupati od 18.40 do 19 sati, The Breakers od 19.30 do 20 sati, a Bon Jovi ce se popeti na stage u 20.30 sati i svirati i pjevati do oko 23 sata.

Zbog ocekivane ogromne gužve svim posjetiteljima se preporuca da dodu ranije kako bi zauzeli svoja mjesta na stadionu. Na koncert je zabranjeno unositi boce, limenke, oružje, priotehnicka sredstva, deke, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja te profesionalnu audio i video opremu. Pice i hranu bit ce moguce kupiti na stadionu.

Zbog izmjena u produkciji i odlukom menadžmenta Bon Jovija, pozornica je pomaknuta prema naprijed te je stoga ukinuta numeracija sjedala na tribini Istok. To znaci da je na tribini Istok slobodno sjedenje bez obzira na to koji red piše na ulaznici.

Ulaznice za tribine Zapad/Istok dolje i lože su rasprodane. Još ima ulaznica na prodajnim mjestima Eventima i to za gornju tribinu Sjever po 175 kuna, gornju tribinu Istok/Zapad po 250 kuna, parter po 330 kuna te Diamond Ring paket po dvije tisuce kuna. (V. PERŠIC/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter