Maksim Mrvica i sedmeročlani bend danas u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati hrvatski pijanist svjetskog glasa Maksim Mrvica danas, u utorak, od 21.30 ponovno će nastupiti u pulskoj Areni nakon desetak godina.

Na koncertu u Puli ovaj mladi crossover glazbenik će uz pratnju sedmeročlanog banda napraviti svojevrsnu retrospektivu svojih deset objavljenih albuma. Iako je sa svakim dosadašnjim albumom postigao veliki uspjeh, u njegovoj diskografiji posebno mjesto zauzima "The Piano Player" kojim se 2003. godine probio na svjetsku glazbenu scenu uz podršku renomirane svjetske diskografske kuće EMI.

Album je postigao dvostruku platinastu nakladu u Hong Kongu, platinastu nakladu u Tajvanu, te zlatnu u Indoneziji, Maleziji i Kini, a Maksimu Mrvici osigurao ogromnu popularnost u državama Dalekog Istoka.

Uvijek iznova inventivan i zanimljiv, Mrvica je publiku posebno oduševio i svojim aktualnim albumom "The Movies", gdje izvodi teme iz filmskih klasika i blockbustera, između ostalih i teme iz filmova "Rocky", "Gladijator", "Kum", "Pirati s Kariba", "Nemoguća misija", "Amelie"...

Ovaj rođeni Šibenčanin, koji je s osam godina shvatio da želi svirati klavir, u svijetu je prodao višemilijunske naklade svih svojih albuma i u šezdesetak zemalja širom svijeta pojavljuje se među glavnim, vrhunskim klasičnim i crossover glazbenicima.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Eventima po cijeni od 140 kuna za slobodno sjedenje, odnosno 160 kuna za VIP mjesta. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 160 kuna za slobodno sjedenje i 180 kuna za VIP mjesta. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter