Majku brutalno pretukao pa ju zadavio žicom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iza rešetaka je završio 49-godišnji Željko D., osumnjicen da je još u petak prije podne brutalno pretukao svoju 77-godišnju majku Rozaliju J., nakon cega ju je u obiteljskom domu u Jesenovcu zadavio žicom.

O ovom okrutnom ubojstvu zagrebacka policija oglasila se tek u nedjelju. Doznajemo da je upravo 49-godišnji Željko pozvao policiju koja je inspektore uputila u kucu u Jesenovackoj cesti 52. Policajci su zatekli stravican prizor: vremešna žena izudarana po cijelom tijelu s vidljivim tragom davljenja na vratu. Odmah se posumnjalo da je rijec o nasilnoj smrti, odnosno da je Rozalija J. ubijena u svom domu.

Doznajemo da su zbog topljenja snijega majstori zatvarali vodu u nekoliko kuca u Jesenovcu pa su tako došli i do one na broju 52. Kad su ušli vidjeli su vlasnicu kako nepomicno leži na podu, pa su alarmirali njezinog sina da provjeri da majci nije pozlilo. Na kraju se ispostavilo da ju je upravo on brojnim snažnim udarcima teško ozlijedio, pa joj na kraju oduzeo život.

Zašto je to ucinio i je li ubojstvo na kraju priznao, ni policija ni tužiteljstvo u nedjelju nisu potvrdili. Da su odnosi majke i sina bili narušeni informacija je do koje su došli i policijski istražitelji. Što je tome kumovalo nije još sasvim jasno, no nije iskljuceno da su psihicki problemi što ih je 77-godišnjakinja imala i zbog kojih se posljednjih godinu dana lijecila pridonijeli sukobu sa Željkom. (A. RAIC-KNEŽEVIC/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter