Majka ubila cetvoro djece i sebe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna majka ustrijelila je svoje cetvero djece u utorak ujutro prije nego što je okrenula oružje na sebe u svom domu u Port St. Johnu u americkoj saveznoj državi Floridi, izvijestio je CNN.

Susjed je cuo pucnjavu oko 5 sati, a zatim je odgovorio na kucanje na vrata gdje je zatekao troje susjedine djece. Majka, Tanya Thomas (33) mirno ih je pozvala da se vrate kuci, rekao je novnarima šerif okruga Brevard, porucnik Tod Goodyear.

Njegovi zamjenici stigli su do kuce nekoliko minuta kasnije i culi više hitaca. U dvorištu su ranjenu pronašli najstariju kcer, Pebbles Johnson (17). Prevezena je u bolnicu, ali je podlegla ranama, rekao je Goodyear.

Sva druga djeca - Joel Johnson (12), Jazlin Johnson (13) i Jaxs Johnson (15) - bila su mrtva, kao i majka Tanya Thomas. Nikakvo oproštajno pismo nije pronadeno u kuci, ali je Goodyear otkrio da je jedan svjedok rekao policiji da je od Tanye Thomas dobio SMS poruku u kojoj izražava želju da bude kremirana s djecom.

Otac djece ne živi s obitelji i Goodyear je kazao da je on izvan sebe.

Policiji, po šerifovim rijecima, nije poznat motiv koji je doveo do tragedije, ali zna za ranije pozive iz kuce Thomas koji su se odnosili na nasilje u obitelji. Šerif Goodyear kazao je kako mu je teško shvatiti kako majka može pociniti takav strašan cin. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter