Majka s djetetom i taksist bez ozljeda


U sudaru toyote yaris iz Taxija Pula i opela astre, koji se u srijedu oko 14.30 sati dogodio na semaforiziranom raskrižju Stankovićeve i Vukovarske ulice u Puli, na sreću nema ozlijeđenih, ali je na vozilima i na semaforu u koji se zabila toyota nastala šteta.

Taksist (33), koji se kretao toyotom Vukovarskom ulicom iz smjera osnovne škole Tone Peruško, veli da je ušao u raskrižje sa Stankovićevom, s namjerom da produži ravno Vukovarskom, kada mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Vozačica opela (32), u kojem se nalazila i njezina uspavana dvogodišnja kćerka, kretala se Stankovićevom ulicom prema školi Kaštanjer. Još uvijek pod šokom zbog sudara Puljanka je kazala da nije posve sigurna je li prošla kroz crveno.

Zaključak o tome tko je od njih kriv za sudar prepustili su policiji. Na oba su vozila vidljiva oštećenja na prednjim dijelovima. Nakon sudara su se vozila odbila pa je toyota udarila prednjim dijelom u semafor u Stankovićevoj, a opel je odbačen u Vukovarsku ulicu.

Dok smo razgovarali sa sudionicima nesreće prišao nam je jedan od stanara iz zgrade u Stankovićevoj i rekao da su sudari na ovom raskrižju gotovo svakodnevni te da su tu, unatoč semaforima, stradavali i pješaci pa je krajnje vrijeme da nadležni nešto poduzmu. (Napisala i snimila M. KOŠTA)




Podijeli: Facebook Twiter