Majka i dvoje djece lakše ozlijeđeni u sudaru

Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)
Ilustracija (N. LAZAREVIĆ)

Tri osobe, majka i dvoje djece, lakše su ozlijeđene u lančanom sudaru tri automobila koji se dogodio u četvrtak oko 18 sati kod mjesta Kukci nedaleko od Poreča.

Do sudara je došlo kada je 58-godišnjak s područja općine  Kaštelir-Labinci pod utjecajem 1,91 promila alkohola upravljajući peugeotom pulskih oznaka iz smjera Kukci prema Poreču zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario prednjim dijelom u stražnji dio citroëna pulskih oznaka koji se kretao u istom smjeru, a kojim je upravljao 32-godišnjak s područja Poreča.

Citroën je od siline udara odbačen prema naprijed i udario je u stražnji dio opela pulskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 34-godišnjakinja iz Poreča.

Lakše ozljede su u sudaru zadobili putnici u citroënu, 32-godišnjakinja i dvoje djece. U nesreći je ukupno sudjelovalo šest osoba, po jedna u peugeotu i opelu te četiri u citroënu.

Protiv vozača peugeota slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prometnog prekršaja.

Policija upozorava vozače da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola jer se već i kod manjih količina alkohola u tijelu usporavaju reakcije i otežavaju percepcije vozača. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter