Majice - razigrane, mladenacke i sa stavom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Majice s printom nikako da nam dosade. U ormaru ih imamo barem po jedan primjerak, a kreativni umovi high street, ali i high end brandova, iz sezone u sezonu trude se oplemeniti ponudu i modernizirati print na obicnoj pamucnoj majici. Tajna je u tome što majica s cool printom podiže i naoko najjednostavnije outfite, bilo da se radi o šaljivoj poruci, printu iz crtica ili omiljenom glazbeniku.

Ove sezone tako je in citav niz razlicitih stilova, na ultrakratkim ili predimenzioniranim majicama, kratkih rukava ili bez. Tu su tradicionalna americka i britanska obilježja, rockerske varijante s kosturskim glavama i buntovnim porukama, printovi Kate Moss, Davida Bowieja i The Beatlesa, kao i majice sa sladunjavim ljubavnim porukama i omiljenim likovima iz crtica.

Za ljetnu varijantu odabrali smo 10 cool komada, koje cete moci isfurati na plažu, u nocni izlazak, ali i na jedan od brojnih glazbenih festivala ovog ljeta na Jadranu. Majice s printom idealno ce izgledati u kombinaciji s vrucim hlacicama od trapera, plavim ili bijelim, kao i lepršavim i traper suknjicama. Ukoliko ce ljetne veceri ipak biti nešto hladnije, odluciti se možete i za hlace u boji.


Podijeli: Facebook Twiter