Majica na kojoj možete svirati bubnjeve

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tinejdžeri cesto koriste parole na majicama kako bi iskazali svoj bunt ili otpor prema necemu ili barem kako bi iritirali starije generacije, medutim ova majica s ugradenim elektricnim bubnjevima nešto je posve novo.

Majica omogucava onome koji je nosi da kreira ritam bunjeva tzv. petlju (loop) slicno kao kod disko glazbe. Na taj nacin majica se pretvara u ritam mašinu. Ritam mašina je elektronski instrument koji služi za stvaranje zvukova bubnja, a programirana je za ponavljanje ritmickih obrazaca kako bi glazbenici koji sviraju ostali u tempu.

Dovoljno je prstima tapkati po jastucicima na majici cime ce se osloboditi zvuk preko malenih zvucnika uz pomoc minijaturnog pojacala koji dolaze s majicom.

Svaki od sedam takvih jastucica koji reagiraju na dodir može proizvesti devet razlicitih zvukova. Ako nosite ovu majicu moci cete snimiti zvuk bubnjeva u trajanju od najviše tri minute - bilo da je rijec o zvukovima bubnjeva iz disko muzike, rocka, techna ili klasicnog jazza.

Jednom kada kreirate tzv. drum loop moci cete tom zvuku dodavati nove razine zvukova kako biste dobili još složeniji zvuk, no ne cini se baš pametnom idejom da to pokušavate napraviti dok se vozite u javnom prijevozu.

Ovu majicu napajaju cetiri AA baterije i za pravo cudo može se prati i u perilici, a može se kupiti na web stranici ThinkGeek.


Podijeli: Facebook Twiter