Maja Šuput u petak gostuje u Buzetu

Maja Šuput priprema za Buzećane i njihove goste maratonski koncert prepun glazbe i plesa za kraj godine
Maja Šuput priprema za Buzećane i njihove goste maratonski koncert prepun glazbe i plesa za kraj godine

Deveto izdanje prosinačke zabavne manifestacije "Božić u Buzetu" svojim koncertom u petak 30. prosinca zatvara Maja Šuput koja će sve posjetitelje u velikom šatoru u Mašimovoj škuji zabavljati do ranih jutarnjih sati i tako ih ugrijati za novogodišnji doček. Prosinačka manifestacija već se tradicionalno održava uz podršku Grada Buzeta i Turističke zajednice, a izvršni producent programa je Robert Marušić.

Popularna pjevačica za svoje fanove iz Istre, Kvarnera i susjedne Slovenije izvest će standardni koncertni repertoar. Od nje se očekuje još jedan maratonski koncert prepun glazbe i plesa za kraj godine. Otkako je 2013. godine potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records, snimila je nekoliko hitova; "Nek’ ti bude krivo", "Djevojačko veče", "Neprilika", "Amnezija", "Hej, Balkano", "Diko moja" i "Lopove" u suradnji sa grupom Connect.

- Brzi ritmovi i stihovi koji često opisuju njen užurbani život, želju za provodom, prijateljstvom i ljubavi doveli su je na vrh ljestvice najpopularnijih zabavljača na estradi. Priliku da pokaže svoje glasovne sposobnosti i u interpretacijama pjesama drugih pjevača, dobila je u TV showu "Tvoje lice zvuči poznato", nabrojao je Marušić.

Godina na izmaku bila je itekako uspješna za Maju Šuput, a album "Showgirl" došao je kao kruna njezina rada. Ovo je njezin šesti studijski album na kojem se nalazi deset hitova, a gotovo svaki hit prati i atraktivni video spot u režiji stalnog suradnika, Darka Drinovca. Na albumu se nalazi i duet "Dvije lude" s Matom Bulićem te pjesma "Diko moja" koju je Maja otpjevala na ovogodišnjem festivalu u Požegi. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter