Maistrini hoteli na TripAdvisorovoj listi najboljih

Najbolje ocjene za hotel Monte Mulini (arhiva)
Najbolje ocjene za hotel Monte Mulini (arhiva)

Maistrini hoteli Lone i Istra ušli su među 25 najboljih hrvatskih hotela u kategoriji najbolji hoteli, dok je Monte Mulini proglašen jednim od najboljih u kategorijama najbolji hoteli, najluksuzniji smještaj i najbolja usluga, sve to na listi TripAdvisora, najvećeg svjetskog portala za putovanja. Posebno su dobre ocjene dobile prostrane sobe Monte Mulinija s pogledom na more, ljubazno i profesionalno osoblje i restoran Wine Vault.

Već 11 godina TripAdvisor dodjeljuje Traveler's Choice nagrade najboljim turističkim objektima u svijetu. U ovogodišnjem glasovanju obuhvaćeno je više od 650 tisuća hotela, a nagrađeno je više od šest tisuća smještajnih objekata iz 82 država i devet regija. Pobjednici se biraju u kategorijama najbolji hoteli, najluksuzniji smještaj, najpovoljnija ponuda, najbolja usluga, najbolji mali hoteli i najbolji pansioni i odmorišta.

Konačni rezultati se temelje na milijunima komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih u jednogodišnjem razdoblju od putnika iz cijelog svijeta. U TripAdvisoru naglašavaju da su za ocjenu turističkih smještaja i usluga najmjerodavnije ocjene gostiju kojima su ti sadržaji namijenjeni.

Kao najveća svjetska mrežna zajednica putnika TripAdvisor ima godišnje više od 60 milijuna posjetitelja. Prošle godine oni su preko ovog portala prenijeli više od 75 milijuna kritika i mišljenja. (A. POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter