Maistrine stranice za Daleki istok

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ugostiteljsko-hotelijerska kuca Maistra svoje je internetske stranice prevela na tri azijska jezika - japanski, kineski i korejski, cime se dodatno otvorila tržištu Dalekog istoka. Trenutno se njene stranice mogu pregledati na devet jezika, osim na spomenutim i na njemackom, engleskom, talijanskom, slovenskom i holandskom.

Pokretanje zasebnih domena za nova podrucja u Maistri potkrepljuju cinjenicom da se u posljednje dvije godine u Hrvatskoj povecao priljev gostiju iz istocnoazijskih zemalja za gotovo 80 posto te da je u prvih osam mjeseci ove godine ostvareno preko 115 tisuca nocenja gostiju s tih tržišta.

Internetske stranice pojavljuju se u obliku mini stranica koje svojim vizualnim rješenjem prate dizajn Maistrinih originalnih stranica pokrenutih u studenome prošle godine. Mini stranice su prilagodene potrebama kineskog, korejskog i japanskog tržišta te donose brz i jednostavan pregled najvažnijih sadržaja kao što su opis hotela i resorta, informacije o uslugama, cijenama te destinacijama Rovinj i Vrsar.


Podijeli: Facebook Twiter