Maistrin kamp Porto Sole u Vrsaru radit će i zimi

Ulaz u kamp Porto Sole i turističko naselje Petalon u Vrsaru (arhiva)
Ulaz u kamp Porto Sole i turističko naselje Petalon u Vrsaru (arhiva)

Kamp Porto Sole u Vrsaru iz sastava rovinjske turističke kompanije Maistra nastavit će raditi i tijekom zimskih mjeseci nudeći gostima brojne različite sadržaje i aktivnosti u prirodi što za sada nudi ako ne jedini, a onda kao jedan od rijetkih među kampovima u Istri i Hrvatskoj.

Najavili su to jučer iz Maistre i dodali da očekuju dobar odaziv gostiju i tijekom zime, s obzirom da je kamp Porto Sole već godinama poznato odredište za sve ljubitelje netaknute prirode, blage klime i čistog mora.

Smatraju i da će gastronomske i kulturne manifestacije, umreženost s biciklističkim stazama, blizina vinskih i cesta maslinovog ulja te sadržaji, aktivnosti i radionice u kampu gostima i u zimskim mjesecima omogućiti zanimljiv i aktivan odmor.

Zimski gosti tog kampa uslugu doručka i večere moći će koristiti u obližnjem Maistrinom hotelu Pineta, kao i druge sadržaje tog hotela (animacija, wellness, besplatni internet i drugo).

Zimi će u tom kampu, koji nosi tri zvjezdice, gostima od ukupnih 800 na raspolaganju biti 221 parcela s priključkom na struju i vodu te grijani sanitarni čvor. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter