Mahmut Orhan s hitom "Feel" u Umagu

Vincenzo Nibali (Reuters)
Vincenzo Nibali (Reuters)

Turski DJ i producent Mahmut Orhan, autor planetarno popularnog megahita "Feel" (feat. Sena Sener) s gotovo 200 milijuna pregleda na YouTubeu, nastupit će u nedjelju 28. svibnja na završnom partiju Sea Star Festivala u umaškom kompleksu Stella Maris.

Hitom "Feel" ova 24-godišnja zvijezda u usponu zauzeo je vrhove svjetskih top lista i radijskih postaja; bio je to najprodavaniji hit na najvećoj online prodavaonici DJ scene Beatport, a našao se i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja.

Mahmut Orhan je u svijet dance glazbe ušao remiksirajući trake iz 80-ih i 90-ih, a njegova kombinacija soulful deep housea i groovy indie dancea priskrbila mu je titulu jednog od najviše obećavajućih dance izvođača na svijetu.

On će se publici umaškog Sea Stara, kako najavljuju organizatori, predstaviti ljetnim DJ setom u kojem se mogu očekivati i miksevi singlova kao što su "Age of Emotions", "Uprising", "Believe Me Now", "Hold You", "Way To Life", "Vesaire".

Mahmut Orhan se tako pridružuje festivalskoj listi izvođača koju, između ostalog, čine The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, Modestep, Spiller, Umek te brojni istaknuti regionalni izvođači kao što su Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Urban & 4, Kawasaki 3P, Brkovi, Elemental, PipsChips&VideoClips, Rambo Amadeus…. Na festivalu od 25. do 28. svibnja nastupit će više od 70 izvođača. (Z. A.) 


 



Podijeli: Facebook Twiter