Mahao nožem i pucao iz pištolja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na terasi caffe bara Mate na pulskim Giardinima u utorak oko 22.50 sati sijevnuo je nož, a zatim i hitac iz pištolja koji na srecu nikog nije ranio. Iako je policija odmah nakon dojave oko 22.50 sati stigla na mjesto dogadaja, pocinitelja nije zatekla.

"Još se utvrduju sve okolnosti dogadaja i traga za 28-godišnjim Puljaninom koji je osumnjicen da je na terasi caffe bara prvo zamahnuo nožem prema 29-godišnjem sugradaninu, a potom i ispalio hitac u pod, nakon cega se udaljio u nepoznatom smjeru", stoji u službenom izvješcu PU istarske.

Policija nije navodila inicijale osumnjicenog, a niti oštecenog Puljanina. Potvrdeno nam je jedino da se za osumnjicenikom još traga. Policija je i u cetvrtak patrolirala Giardinima.

U caffe baru Mate zatekli smo konobaricu koja nije radila u smjeni kada se dogodio incident pa nam nije znala reci više detalja od onih koje smo dobili od policije. No u pulskim kuloarima prica se da je 28-godišnjak koji je posegnuo za nožem i pištoljem na terasu kafica došao u pratnji još nekoliko osoba.

Navodno je do sukoba došlo zbog nekih osobnih razmirica izmedu dvojice mladica. Neslužbeno smo doznali da je navodni napadac od ranije poznat policiji po raznim kaznenim djelima. Na terasi kafica u cetvrtak nismo uspjeli razabrati tragove sukoba, tim više što je terasa, koja se nalazi preko puta kafica na Giardinima, bila puna gostiju.


Podijeli: Facebook Twiter