Mahao nožem i prijetio ubojstvom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U istražni centar pulskog Županijskog suda u utorak oko 15.30 sati priveden 51-godišnjak iz Zagreba koji je u ponedjeljak ispred restorana u Ulici Nicolo Tommaseo u Rovinju prijetio i mahao nožem.

Rovinjska je policija utvrdila da je Zagrepcanin u ponedjeljak oko 18 sati za upravljacem teretnog automobila Ford Transit zagrebackih registracijskih oznaka najprije proklizivao ispred restorana, a potom je parkirao Forda ispred ulaza i utrcao u garažu koja se nalazi uz restoran noseci za pojasom nož.

Ubrzo je do njega došla 39-godišnjakinja iz Rovinja, suvlasnica restorana, no muškarac je poceo prijetiti da ce ubiti nju i njenog supruga 39-godišnjaka, takoder iz Rovinja, koji se u tom trenutku nalazio u restoranu.

Nakon što je 51-godišnjak poceo prijetiti do garaže je došao i 39-godišnjak te su supružnici pozvali policiju, na što je pak 51-godišnjak poceo mahati nožem.

Muškarac se nije smirio ni nakon dolaska policije koja je pak nakon neuspješnog uvjeravanja da preda nož i prestane s prijetnjama, nad njime primijenila sredstva prisile i priveli ga u postaju. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter