Magija Josipe Lisac na Kaštelu


Neke zvijezde sjaju duže od drugih, a da je to istina pokazala je sinoć i Josipa Lisac koja je nastupila u krcatom, do kraja ispunjenom dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu. Jedna od najpoznatijih glazbenica domaće scene došla je u Pulu sa svojim bendom, nekoliko godina nakon koncerta u Areni i pojačala program ovogodišnjeg Ljeta na Kaštelu u organizaciji Rock caffea.

Više puta tijekom večeri rekla je da nije u top formi i to, ruku na srce, nije bilo daleko  od istine. Njen koncert ispunjen je solažama članova vrsnog benda, ona sama dosta priča između pjesama, no u toj želji da bude što komunikativnija i simpatičnija kao da ponekad sama ne zna što bi htjela reći. Doznali smo ipak da večer prije dolaska u Pulu nije spavala.

Ipak, još u njoj ima snage, a da još nije za bacanje, vidjelo se i po reakciji publike koja je toplo primila njene velike hitove, a Josipa je pokazala da ne želi živjeti samo na staroj slavi pa je na Kaštelu izvela i nove pjesme poput "Moja magija" koje su također dobro prošle u Puli. Kako je najavila, sve te nove pjesme završit će na novom EP-ju čije će snimanje doći na red nakon što završe s ljetnom turnejom. Na toj turneji su inače prošli svašta, od najezde letećih mrava do jedne od najvećih oluja u životu i sinoć su konačno mogli pristati u mirnu pulsku luku. (M. Ra., snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter