Madonna "vrti" trojicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Madonna navodno vrti oko malog prsta cak trojicu muškaraca - Jesusa Luza, Alexa Rodrigueza te Carlosa Leona, oca svoje kceri Lourdes. Kako tocno 51-godišnjoj kraljici popa uspijeva balansirati u tom ljubavnom cetverokutu, tabloidima je pojasnio navodno jedan od njenih bliskih prijatelja.

"Jesus stvarno voli Madonnu, a on je za nju više projekt. Zajedno su kad njoj odgovara da budu zajedno. Ona odlucuje što ce nositi, platila mu je lekcije engleskog jezika, cak mu je kupila i stan. On je kao mala prestrašena ovcica i njoj se to svida".

"Jesus nema pojma da se Madonna i dalje vida s A-Rodom. Cak i dok je Rodriguez bio u vezi s Kate Hudson, ostao je blizak s Madge. Madonna je prošlog tjedna s njim dvije noci provela u njegovoj kuci na plaži u Miamiju, a Jesus o tome ništa ne zna", tvrdi isti izvor.

Navodno se Madonna, još otkad se nakon razvoda s Guyem Ritchiejem vratila u New York, vida s trenerom i glumcem Carlosom Leonom, ocem svoje kceri Lourdes. Iako je 43-godišnji Leon zauzet, navodno ocajnicki želi obnoviti vezu s kraljicom popa, a kad god se on i Madonna nadu, navodno se vrate stari osjecaji.


Podijeli: Facebook Twiter