Madarska optužnica protiv Cacica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su osobe poginule u prometnoj nesreci 8. sijecnja 2010., a treca osoba je teže ozlijedena, dok je cetvrta zadobila lakše ozljede.

Državno odvjetništvo županijskog središta Kaposvara podignulo je otpužnicu protiv hrvatskog politicara Radimira Cacica zbog izazivanja automobilske nesrece na autocesti M7 u Madarskoj u kojoj su lani dvije osobe poginule, potvrdilo je to odvjetništvo u srijedu nacionalnoj novinskoj agenciji MTI.

Državno odvjetništvo podnijelo je u srijedu optužnicu protiv predsjednika Hrvatske narodne stranke - Liberalnih demokrata (HNS) opcinskome sudu u Makou u jugoistocnoj Madarskoj, rekla je glasnogovornica županije Somogy.

Dvije su osobe poginule u prometnoj nesreci 8. sijecnja 2010., a treca osoba je teže ozlijedena, dok je cetvrta zadobila lakše ozljede, rekla je Gyongyi Lucza Egervari.

Policija je uvidajem utvrdila da Cacic, koji je vozio iz smjera Nagykanizse za Budimpeštu, nije brzinu prilagodio vidljivosti na cesti, te nije uocio vozilo koje se sporo kretalo pred njim i u njega udario. Jedan je putnik umro dan nakon nesrece, a starija žena kasnije je podlegla ozljedama.

Cacic je napustio Madarsku dan nakon nesrece pošto je položio jamcevinu, piše MTI.(nl)


Podijeli: Facebook Twiter