Mad Face snimili spot za pjesmu "Fairytale"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon cetiri godine okupili su se pulski hardcoreovci Mad Face i prije mjesec dana snimili spot za pjesmu "Fairytale" koji se otprije nekoliko dana može vidjeti na YouTubeu. Ovo je prvi spot koji su ikad snimili, a režirao ga je, snimao i montirao Robert Zajc, u njemu se vide kadrovi napravljeni u Rojcu i industrijskoj zoni, a snimljen je u nekoliko dana nakon cega je uslijedila montaža.

Pjesma se u prijevodu zove "Bajka", no kako nam kaže De Santi, jedan od pjevaca grupe, "svaka bajka može biti pretocena u realnost, a pjesma konkretno govori o tome da smo ponosni na to otkud dolazimo. Onaj tko skuži tekst znat ce o cemu se radi".

- Oni koji su vidjeli spot kažu da im se svida, kritike su jako pozitivne, nastavlja De Santi. "Hardcore u Puli je živ, to mi je drago, ne samo zbog nas, hardcore i dalje roka, on je uvijek bio i uvijek ce biti. Hardcore znaci zajedno smo jaci, a on nije samo muzika, vec i nacin života, nacin razmišljanja. Hardcore je u srcu i u glavi, on prikazuje realnost, ono što proživljavamo i što se sve dogada oko nas", objasnio nam je.



Kako im je to prvi spot, svima je bio gušt raditi. Zajc je takoder glazbenik koji svira u grupi Wrong Way. "On je totalno shvatio našu ideju kakav spot želimo i što napraviti od toga. Odradio je vrhunski posao i svaka mu cast. Imao je ideju koja se poklopila s našom tako da smo zadovoljni", oduševljeno prica De Santi.

Bend je osnovan 2001. i sada su opet zajedno u originalnoj postavi koju uz De Santija cine bubnjar Mrva, pjevac Mex, gitaristi Nenad i Kellyjoe te basist Mrlja. Nakon cetverogodišnje stanke sada rade na novom materijalu i ne žure se da u odredenom roku završe novi album.

"Sada nam je primarno uživati u našoj mjuzi. Idemo korak po korak, želimo guštirati u svakoj sekundi, pa kad bude cut ce se i što se tice novih pjesama i što se tice koncerata. Želimo dati podršku hardcoreu, mi smo hardcoreovci jer on je u nama oduvijek", kaže pjevac Mad Facea. I njemu i ostalim clanovima benda je drago što je cijela pulska scena tako žilava, što ima puno bendova i pravaca, a oni ih poštuju sve.


Podijeli: Facebook Twiter