Macy Gray raspjevala zagrebacku publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije tisuce posjetitelja u ponedjeljak je Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu uživalo u nastupu Macy Gray, slavne americke dobitnice Grammyja i r'n'b dive. Iako je na pozornicu stigla sa zamjetnim kašnjenjem, Gray se svojim zanimljivim dosjetkama uspjela iskupiti posjetiteljima koji su je strpljivo cekali.
Slavna americka glazbenica, jedan od najprepoznatljivijih vokala današnjice, u Zagreb je stigla u sklopu aktualne koncertne turneje na kojoj promovira svoj novi, peti studijski album "The Gray Life". Iako su mediji širom Europe njezinu novu turneju unaprijed proglasili spektakularnim užitkom kakav se rijetko može doživjeti, Gray možda nije pokazala najbolje što može.
Ipak, odlicnim je nastupom otopila u pocetku rezerviranu publiku koja ce zasigurno još dugo pamtiti njezin karakteristican vokal. Vrsna domacica, koja je relativno lako animirala prisutne, Gray je repertoar koncerta bazirala na vlastitim, ali i tudim pjesmama, koje su naišle na pozitivan odjek njezinih hrvatskih obožavatelja. Podršku su joj pritom pružale dvije simpaticne pjevacice u kratkim ružicastim haljinama te prateci bend sastavljen od bubnjara, udaraljkašice, basista, gitarista i klavijaturista.
Za razliku od drugih kolega, koje odmah po završetku nastupa krecu na put, skromna glazbena zvijezda, koja je odsjela u hotelu Sheraton, jucerašnji dan provela je u razgledavanju suncem okupane metropole.


Podijeli: Facebook Twiter