Lutka na napuhavanje po mjerama bivše

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Talijanski je biznismen bio toliko ocajan nakon što ga je ostavila djevojka da je dao napraviti lutku na napuhavanje prema njezinom liku.

Pedesetogodišnji Talijan potrošio je 18.000 dolara da što lakše preboli prekid, a sav je novac dao proizvodacu lutaka Diegu Bortolinu, kao i niz njezinih fotografija. "Želim da bude ista, samo s vecim grudima", rekao je povrijedeni biznismen.

Bortolin, koji nije imenovao nesretnog muškarca, poznat je po iznimno realisticnim lutkama na napuhavanje koje izraduje u Trevisu.

"Ona je nasmijana zgodna plavuša, ali gospodin je htio vece grudi i zaobljeniju stražnjicu. Naše uobicajene lutke su vrlo realisticne i stvar funkcionira kao prava"', rekao je Bortolin za talijanski Il Messaggero.

Premda inace naplacuje 5.000 dolara po komadu, ovaj je projekt bio skuplji jer su morali vjerno reproducirati baš sve, do oblika noktiju i zubi.

Lutka je teška 58 kilograma i visoka oko 1,60 metara. Bortolin kaže da je u potpunosti fleksibilna te da može pratiti svaki pokret ili položaj kao i covjek. "Koliko se meni cini, ona je sad savršena djevojka", rekao je.


Podijeli: Facebook Twiter