Lupino u Brtonigli snima za Playboy

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U ugodnom ambijentu obiteljskog hotela San Rocco u Brtonigli, koji je nedavno po treci put zaredom od Hrvatske udruge hotelijera dobio priznanje kao najbolji mali hotel hrvatskog Jadrana, naš poznati fotograf svjetskog glasa Stephan Lupino ovih je dana snimao naslovnicu za hrvatsko izdanje glasovitog Playboya.

S druge strane njegova objektiva bila je sve poznatija Maja Morales, 20-godišnji foto-model, s kojom Lupino u posljednje vrijeme radi na nekoliko projekata. U medijima nije ostao nezapaženo njihovo snimanje u Dubrovniku gdje je Lupino radio za jednu gradevinsku firmu ciji ce kalendar krasiti bujne grudi i druge obline atraktivne Maje. Radio je s njom i nedavno na Ambienti, sajmu namještaja, gdje je predstavio unikatni namještaj koji sam dizajnira.

- Kada smo dogovarali naslovnicu, vec sam imao u vidu istarski ambijent, a kako ovdje imam mnogo prijatelja i u Istri se uvijek odlicno osjecam i mnogo radim, odabrao sam ambijent ovog obiteljskog hotela. S Majom dobro suradujem i mislim da ce se na naslovnici zamijetiti i dašak istarskog podneblja. Vec smo prošli vikend snimali u wellness centru i restoranu, što ce biti objavljeno u ovom mjesecu, kao najava naslovnice. Obicno naslovnicu i unutarnje stranice koje cemo ovdje napraviti preuzimaju i redakcije drugih izdanja Playboya, kaže Lupino.

Maja, koja ce uskoro uci u društvo Playboyevih zecica, spremno je pozirala u dvorištu, pored bazena, na stepenicama hotela, ispunjavala je Lupinove zahtjeve, profesionalno i s osmjehom. Gosti hotela rado s ispod oka pogledavali kako to radi Lupino, mnogi su ga prepoznavali. On je ovdje cest gost.

- Drago mi je što je Lupino odabrao upravo naš hotel za snimanje naslovnice tog priznatog casopisa, a dogovorili smo i suradnju oko snimanja materijala za novi katalog hotela i ponude, koji ce on i dizajnirati, istaknuo je vlasnik hotela Tullio Fernetich.


Podijeli: Facebook Twiter