Luksuzni Volvo za Kinu i svijet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na sajmu automobila u Šangaju Volvo je predstavio remek-djelo skandinavskog dizajna za kupce s istancanim ukusom. Concept Universe veliki je luksuzni sedan s novim humanim dizajnom koji slavi prekrasne linije klasicnih Volvo modela.

"Concept Universe svijetu nudi prvi nagovještaj onoga što se može ocekivati od vrhunskih limuzina buducnosti", istice Stefan Jacoby, predsjednik i izvršni direktor Volvo Car korporacije. Dugorocna je strategija Volva biti uspješna, istinski globalna tvrtka, s proizvodima dizajniranim u skladu s potrebama i životnim stilom kupaca.

Interijer Concept Universea donosi udobno, kultivirano okruženje orijentirano na korisnika. Sve je naprijed usmjereno na vozaca, a natrag na udobnost i opuštanje.



Vozacko okruženje ima intuitivne komande i ekran osjetljiv na dodir koji se približava kada vozac krene rukom prema njemu. Svime se upravlja iz sjedala nadahnutog super-udobnim foteljama. Putnici na stražnjim sjedalima uživaju u cistom komforu. Interijer je uskladen sa sjedalima kao dio integralnog okruženja.

"Naš je cilj biti brend koji razumije potrebe kupaca modernih luksuznih vozila. Željni smo cuti što najizbirljiviji kineski kupci misle o ovom konceptu. Kasnije cemo dizajn predstaviti u Europi i SAD-u, kako bismo ga unijeli u globalni kontekst kojem stremimo sa svim našim modelima", napominje Stefan Jacoby, predsjednik i izvršni direktor Volvo Car korporacije.


Podijeli: Facebook Twiter