Lufthansa uvodi novu liniju Pula-Frankfurt

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

Lufthansa Airlines uvodi novi direktni let između Pule i Frankfurta od petka, 28. travnja 2017. Ovo će biti druga veza s Pulom pored već postojeće između Pule i Münchena.

Ova nova usluga uključuje direktne letove za Frankfurt dva puta tjedno (ponedjeljkom i petkom). Let LH 1478 polazit će iz Frankfurta svakog ponedjeljka i petka u 16:40 sati u smjeru Pule u grad na Jadranu stizat će u 18:10 sati. Povratni let polazi iz Pule u 18:55 sati. Zrakoplov Bombardier CRJ900 nudi 90 sjedećih mjesta u dvije putničke klase, a stizat će u Frankfurt u 20:30 sati.

"Lufthansa s ponosom najavljuje novi direktni let za Frankfurt, najinternacionalniji grad u Njemačkoj. Klijenti iz Hrvatske će odsad moći otputovati u Frankfurt za samo sat i pol, te  iskoristiti pogodnosti idealne veze s drugim letovima iz ovog velikog čvorišta", izjavio je Bernhard Wodl, menadžer za Hrvatsku u grupi Lufthansa. Ova nova linija omogućit će putnicima iz Hrvatske još lakši dolazak do interkontinentalnih destinacija kao što su Bangkok, Buenos Aires, Hong Kong, Rio de Janeiro ili Singapur.

Sa zrakoplovnim kompanijama u sastavu grupe Lufthansa i partnerima Star Alliancea, Lufthansa putnicima nudi poveznicu s čvorištem Frankfurt i pristup najvećoj svjetskoj zrakoplovnoj mreži, te oko 170 Lufthansinih destinacija širom svijeta. Prošle je godine na aerodrom u Frankfurtu poletjelo i sletjelo oko 39 milijuna Lufthansinih putnika. Povratni let iz Pule za Frankfurt može se rezervirati za 89 Eura. Lufthansini letovi mogu se rezervirati na LH.com. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter