Ludi prosinac u Garageu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Svi koji su za dobru gažu, dobrodošli u Garažu" moto je nedavno otvorenog lokala Garage Ultra Lounge u Umagu, koji je za prosinac pripremio bogat program, a koji ce kulminirati veselim zabavama za Badnjak, Božic te nezaboravnim docekom Nove godine. Glavne zvijezde bit ce pulska grupa Dogma i trenutno apsolutni hit na dance sceni DJ Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono, kojima ce to biti premijerni nastup u Hrvatskoj.

Iduceg petka, 16. prosinca iz Rijeke u Garage stici ce Keops band, rock skupina cije se autorske stvari mogu poslušati na domacim glazbenim kanalima te lokalnim TV i radiopostajama. Subota je rezervirana za Resident DJ's night party, kada ce se pojedina popularna pica nuditi po nižim cijenama.

Dogma ce, naravno, besplatno kao i svi ostali, nastupiti 23. prosinca, a svi ce posjetitelji moci uživati u njihovim najpoznatijim hit-singlovima.

Za Badnjak ekipa iz Garagea pripremila je docek Božica, odnosno Very Garage Xmas, dok je vecer kasnije na redu Božicni party - ispracaj Božica. Spomenimo još i Silvestrovo, kada je na programu New Year's Eve Party, a vec prvog dana u 2012. krece se u brzom ritmu uz party Secret Disco. Naravno, to je za one kojima ce ostati još nešto snage nakon duge i nezaboravne novogodišnje noci.

Garage je vec startao s popularnim after work partyjima svakog petka od 15 sati. To su u pravilu lagana druženja, nude se kvalitetna vina i sendvici po promotivnim cijenama uz nastup neke poznate grupe.

U subotu ce nastupiti hrvatska DJ-ica Miss Kali, uz koju je vruca zabava zagarantirana do jutra. (T. KOCIJANCIC)


Podijeli: Facebook Twiter