LP: Realu pobjeda, Malaga i Borussia neriješeno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na stadionu Santiago Bernabeu pred 79,429 gledatelja pobijedio Galatasaray 3:0 i načinio veliki korak prema svom 24. polufinalu u Kupu i Ligi prvaka što nije uspjelo niti jednom drugom klubu.

Golove za "Kraljevski klub" zabili su Cristiano Ronaldo (9), Karim Benzema (29) i Gonzalo Higuain (73). Ronaldo je time stigao do devetog gola u devet nastupa ove sezone u elitnom natjecanju Starog kontinenta i vodeći je strijelac LP-a.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić zaigrao je za Real posljednjih deset minuta tijekom kojih je jednom zaprijetio Musleri, no urugvajski vratar je bio spreman. Hrvatski veznjak je u posljednji trenucima susreta i 'požutio' jer gostima nije dozvolio izvesti prekršaj.

Malaga - Borussia Dortmund 0:0
U prvom dvoboju četvrtfinala nogometne Lige prvaka Malaga i Borussia Dortmund su pred 27.450 gledatelja na stadionu Rosaleda odigrale bez pogodaka.

Bila je to izjednačena utakmica s nizom prilika na obje strane, no vratari Willy Caballero i Roman Weidenfeller su branili sjajno. (Hina; foto Reuters)

 


Podijeli: Facebook Twiter