LP: Galatasaray u osmini finala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Galatasaraya plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon što su danas na svom stadionu pobijedili Juventus s 1:0 golom Wesleya Sneijdera u 85. minuti.

Utakmica 6. kola skupine B na stadionu Ali Sami Yen u Istanbulu nastavljena je danas u 14.00 sati, nakon što je sinoć prekinuta u 31. minuti kod rezultata 0-0 zbog gustog snijega. Utakmica je nastavljena od 31. minute, a Juventusu je za prolazak u osminu finala bio dovoljan remi. No, Sneijder je u završnici susreta donio turskom klubu prolazak u nokaut fazu Lige prvaka. Već ranije iz ove skupine prolazak je osigurao Modrićev Real Madrid.

Dosad je prolazak osminu finala Lige prvaka osiguralo 11 klubova, Manchester United, Real Madrid, PSG, Bayern, Manchester City, Chelsea, Atletico Madrid, Barcelona, Bayer Leverkusen, Olympiakos i Galatasaray. Preostalih pet putnika bit će odlučeno nakon večerašnjih utakmica u skupinama E, F, G i H. U skupini E igraju Schalke - Basel, Chelsea - Steaua, u skupini F Marseille - Borussia Dortmund, Napoli - Arsenal, u skupina G Austria Beč - Zenit, Atletico Madrid - Porto, te u skupini H AC Milan - Ajax, Barcelona - Celtic Glasgow. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter