Lovrić: Roce mi nikad nije zabio gol

Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Igor Lovrić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Nogometaši Istre 1961 pripremali su se jučer ujutro u Štinjanu za nedjeljni gostujući prvenstveni susret sa Splitom. Osim ozlijeđenih igrača i kažnjenog Joa koji je predan disciplinskoj komisiji i trenira zasebno uz trenera Peršića, za ovaj susret 29. kola Prve HNL trener Igor Pamić neće moći računati ni na Igora Čaglja, koji je "pocrvenio" protiv Rijeke.

No, sličnih problema imaju i domaćini kojima zbog kartona u nedjelju na raspolaganju neće biti Rugašević i Vojnović. Pamić je najavio da će njegovi igrači sada ići na pobjede, kojima bi u zaborav poslali trenutni crni niz od pet uzastopnih poraza.

- Naravno da nitko ne voli gubiti i da ćemo kao sportaši napraviti sve da u Splitu konačno prekinemo tu negativnu seriju, ali i porazi su, kao i pobjede, sastavni dio sporta. Moraš napraviti sve da izbjegneš poraz, ali ga isto tako ne treba shvaćati tragično. Posebno mi koji smo ove sezone napravili rezultate kakvima se ovaj klub ranije nije mogao pohvaliti, rekao je golman "zeleno-žutih" Igor Lovrić.

U Splitu će pulski igrači za suparnika imati i svoja dva bivša suigrača, Gorana Rocea i Henrija Bellea.

- Split ima dosta poznatih i kvalitetnih igrača, a među onima na koje moramo posebno pripaziti svakako su Mate Bilić i ova dvojica. No, budemo li koncentrirani tijekom cijelog susreta i proveli na ravnjaku dogovoreno u svlačionici, vjerujem da ćemo ostvariti priželjkivano. Inače, Roce i ja se redovno čujemo, pa smo se i ovoga tjedna čuli telefonski. Ipak smo godinama igrali zajedno u dresu ovog kluba. Naravno, bilo je i šale. On je prijetio da će mi u nedjelju dati gol, ali prijetio je i kad sam branio u Karlovcu i Lokomotivi, pa mi nikad nije zabio. Nadam se da neće ni ovom prilikom, rekao je Lovrić. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter