Lovely Quinces ima novi EP

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kantautorica Dunja Ercegović, koja djeluje pod imenom Lovely Quinces, objavila je novi EP pod nazivom "Meet Me In Moscow, part one". Riječ je o nasljedniku debija "No Room For Us" iz 2013. godine, a novi EP donosi ukupno pet pjesama.

Ova jedinstvena kantautorica originalnim stilom i interpretacijom osvojila je srca publike - od 2013. godine, ona je dijelila pozornicu s izvođačima kao što su Tame Impala i Morcheeba, a uz rasprodane nastupe u Hrvatskoj i regiji, održala je koncerte i u New Yorku, Chicagu, Torontu… Proteklih nekoliko mjeseci svirala je na europskoj turneji s grupom Giant Sand, a nakon toga je uslijedila turneja s Thurston Moore Bandom gdje je kao predizvođačica zasvirala na četiri koncerta.

EP "Meet Me In Moscow, part one" otvara pjesma "Tide", a tu se nalaze još "M", "Nostalgia", "Pretty" i "In Time". Upravo otvorna "Tide" je odabrana za prvi singl, a može se poslušati ovdje.

Sve je snimano početkom godine u Zagrebu, Dunja je sve pjesme napisala, otpjevala i u svima odsvirala gitaru, a Mark Mrakovčić je odsvirao sve dodatne instrumente te snimio i producirao cijeli EP.

"Meet Me In Moscow, part one" objavljen je isključivo u digitalnom format i može ga se kupiti preko Lovely Quinces Bandcamp stranice a od sljedećeg tjedna i preko iTunesa, Amazona i ostalih servisa.

"Part two" albuma bit će objavljen u listopadu, također kao digitalno izdanje. Oba EP-a bit će spojena na album istog imena, "Meet Me In Moscow", koji će u studenom biti objavljen na CD-u i LP-u. (T. T.)


Podijeli: Facebook Twiter