Love shopping: Popusti na Dan zaljubljenih

Na konferenciji za novinare predstavljene akcije (D. ŠTIFANIĆ)
Na konferenciji za novinare predstavljene akcije (D. ŠTIFANIĆ)

U pulskoj Turističkoj zajednici prezentirane su danas ovogodišnje akcije koje će se organizirati u suradnji s trgovcima, Obrtničkom komorom i Gradom. Prva u nizu, o kojoj je danas bilo najviše riječi, bila je najnovija akcija pod nazivom Love shopping koja nam predstoji već idući tjedan.

Kako je navela direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan-Korotaj, i ove će se godine nastaviti održavati Late night shopping u lipnju, Kupujmo u Puli u listopadu, a održat će se i nova akcija Shopping za svetog Nikolu u prosincu.

Akcija pod nazivom Love shopping održat će se od 10. do 14. veljače, a u njoj će sudjelovati 40-ak trgovina, većinom u centru grada. Svi koji u označenim trgovinama budu u to vrijeme kupovali moći će ispuniti kupon i sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj sveukupno sudjeluje 38 trgovina. Izvlačenje imena nagrađenih održat će se u Turističkoj zajednici u utorak.

Na samo Valentinovo, 14. veljače, trgovci će kupcima tijekom cijelog dana nuditi popuste od 15 do 50 posto. U akciji "ljubavnog šopinga" sudjelovat će i Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna čiji su učenici izradili ukrase za centar grada i plakate s ljubavnim porukama za trgovine koje sudjeluju u akciji.

Elida Cerovac Bakiš, inicijatorica ove akcije, inače predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula, navela je da su trgovci akcijama zadovoljni, da će i ove godine kupcima ponuditi što veće popuste mogu, a da će nagradna igra osvježiti cijelu akciju. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter