Lopovi kradu, policija privodi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umaška je policija provela kriminalisticko istraživanje nad S. S. (21) iz Umaga zbog dva pokušaja krade. Policija je izvijestila da je mladic u nedjelju ujutro ušao kroz otvorena balkonska vrata apartmana u turistickom naselju Stella Maris i pokušao ukrasti razne predmete, no u kradi ga je sprijecio Ceški državljanin kojeg je ovaj probudio.

Umažanin je iz drugog apartmana takoder pokušao kradu, no probudio je 40-godišnjeg državljanina Belgije pa nije uspio ništa ukrasti. U daljnjem pohodu sprijecili su ga tamošnji zaštitari. Umažanin, koji je od ranije poznat po kaznenim djelima imovinskog kriminaliteta, sproveden je u Istražni centar pulskog Županijskog suda.

Policija u Umagu je policija provela kriminalisticko istraživanje i nad Slovenskim državljaninom Š. N. (62) zbog krade na plaži Stella Marisa. Slovenac je proteklog petka ukrao dvije torbe s dokumentima, odjecom i kozmetikom od jednog Rumunja i jednog Francuza. Rumunj je oštecen za oko 1.000 kuna, a lopov je od Francuza ujedno ukrao i novcanik s novcem i dokumentima. Slovenac je u subotu priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Dvojica Puljana, E. M. (31) i D. R. (33), osumnjicena su za razbojstvo koje se u travnju dogodilo na parkiralištu trgovine Štruca na Partizanskom putu u Puli. Sumnja se da su na parkiralištu prišli s leda djelatnici spomenute trgovine te da su joj prijeteci nožem ukrali torbicu u kojoj je bio novcanik s dokumentima i dva mobitela.


Podijeli: Facebook Twiter