Lopove dajmo, Hrvatsku ne dajmo!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za sve što se dešava u ministarstvu gospodina Kalmete, Kalmeta sigurno nije kriv, ali za puno toga jest odgovoran, rekao je Damir Kajin na raspravi o povjerenju ministru Božidaru Kalmeti, koja je obilježila posljednji dan ovogodišnjeg saborskog zasjedanja.

"U Istri vrijedi jedna krasna poslovica: Da se ružno može i lijepim reci. Ali isto tako ne treba skrivati probleme, ne treba skrivati korupciju iza lijepih rijeci i iza nekih patriotskih fraza. Mislim da borba protiv lopova je naprosto borba od nacionalnog interesa ili po onoj mojoj: Lopove dajmo, Hrvatsku ne dajmo", naglasio je IDS-ov zastupnik.

"Uvjeren sam, jasno je da to valja dokazati, da se dio toga novca prebacivao i na neke privatne racune, ne samo državnih tajnika koji su smijenjeni, zatvoreni ili gdje vec jesu, ne samo na racune tih direktora, predsjednika ili clanova uprava, vec pretpostavljam da je to išlo i u džepove nekih ministara, premijera i što ja znam koga sve ne. Mi ni dan danas ne znamo zašto je bivši premijer odstupio, mi citamo da se šalju poruke dijelu HDZ-ovaca da ne treba prozivati Vidoševica, Primorca, Bandica. Zašto? Jer se neki ljudi nadaju da ce se neke prilike u zemlji konzervirati, a ne mijenjati", zakljujcio je Kajin.


Podijeli: Facebook Twiter