Lopov na putu do postaje oštetio policijski auto

Ilustracija (M. ANGELINI)
Ilustracija (M. ANGELINI)

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe labinska je policija kriminalistički istražila 28-godišnjaka iz Labina, a slijedi mu i kaznena prijava za oštećenje tuđe stvari.

Naime, mladića je policija uhitila 18. ožujka nakon dojave iz jedne trgovine u Pulskoj ulici u Labinu. Ondje je oko 16.15 sati nakon što je kupio nekoliko prehrambenih proizvoda iskoristio trenutak nepažnje trgovkinje te ukrao novac iz kase. No, prodavačica je ipak vidjela što je 28-godišnjak učinio pa je pozvala policiju. Dolaskom policijskih službenika mladić je najednom svoj mobitel snažno bacio u pod pa se razbio. Unatoč tome policija je otkrila da se radi o mobitelu kojeg je 28-godišnjak ukrao iz uredskih prostorija na autobusnom kolodvoru u Labinu u noći sa 6. na 7. siječnja.

Prilikom uhićenja i prijevoza službenim vozilom do policijske postaje 28-godišnjak je nogama udarao po vratima vozila i oštetio ih pa je zaradio i kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja mladić, inače otprije poznat policiji po imovinskim nedjelima, je u jutarnjim satima 19. ožujka priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter