Lopov iz Marymata odnio ladicu blagajne

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznati lopov koji je u srijedu opljackao trgovinu Marymat na pulskom Monvidalu, tocnije u Grožnjanskoj ulici, sa sobom je odnio cijelu ladicu blagajne, izvijestila je PU istarska.

Prema podacima iz Policije lopov je ukrao ladicu, dok mu je 48-godišnja trgovkinja iz Pule bila okrenuta ledima. Muškarac se potom dao u bijeg.

Jake policijske snage koje su u srijedu zaustavljale promet ispod mosta za Veli Vrh nisu imale veze s pljackom Marymata, vec su posrijedi "redovne policijske aktivnosti", isticu u PU istarskoj.

Zanimljivo je, medutim, da su pojacane policijske snage te veceri videne i u Šijani, tocnije u Koparskoj ulici, ali i na pulskim Giardinima.



Naime, gradani su nam u srijedu oko 20.30 sati javili da policija provjerava svako vozilo koje izlazi iz Pule te da se stvorila kolona vozila duga jedan kilometar. Medutim, kada smo oko 21.45 sati stigli na Veli Vrh, ondje više nije bilo policijske patrole, a niti bilo kakve kontrole vozila.

Iz OKC-a PU istarske pojasnili su nam da provjera automobila na Velom Vrhu nije imala nikakve veze s potragom za drskim lopovom te da je rijec o redovnim policijskim poslovima.

Trgovine Marymata inace su vrlo cesto na meti lopova i razbojnika. Naime, na isti je nacin, kao u srijedu u Grožnjanskoj ulici, nepoznati lopov koncem 2011. neopaženo upao u Marymatovu trgovinu u Krležinoj ulici te, dok je prodavacica slagala robu, zgrabio novac iz kase i pobjegao.


Podijeli: Facebook Twiter