Lone u prestižnom Condé Nast Traveleru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarska turisticka ponuda ponovno je pohvaljena i predstavljena u nekoliko važnih turistickih publikacija. Tako je rovinjski hotel Lone u svibanjskom izdanju americkog casopisa Condé Nast Traveler uvršten na ljestvicu "Hot List 2012."

Za Lone je ovo jako znacajno priznanje jer je novi hotel na tržištu, a americki Condé Nast Traveler prestižni je turisticki casopis koji se prodaje u više od 800.000 primjeraka, a može se citati i u online izdanju. Na ljestvici 121 najboljeg novog hotela, koji se inace godišnje biraju upravo svakog svibnja, u jakoj konkurenciji Maistrin hotel Lone zauzeo je 25. mjesto.

Hotel Lone otvoren je u lipnju prošle godine kao prvi design hotel s pet zvjezdica u Hrvatskoj. U izgradnju hotela uloženo je 320 milijuna kuna, a arhitekturu i cjelokupno uredenje interijera i eksterijera potpisuju hrvatski dizajneri i umjetnici.

Istarska gastronomska ponuda predstavljena je pak u travanjskom specijalu poznate njemacke enogastronomske publikacije Feinschmecker u suradnji s istarskom Turistickom zajednicom. Specijal je izašao na 23 stranice gdje je uvodno predstavljena Istra kao destinacija, zatim njene najprepoznatljivije gastronomske vrijednosti - tartufi, maslinovo ulje, vina, jela od boškarina, riba i morskih plodova te najbolji restorani i konobe.

Uz to, u specijalu je predstavljen i godišnji kalendar gastronomskih dogadanja kao što je, primjerice, predstojeca Vinistra ili Dan otvorenih vrata vinskih podruma, zatim top sedam najboljih konoba, top deset najboljih restorana, maslinovih ulja i vinara. Uz to, u ovom prilogu publikacije predstavljen je i kvalitetan privatan smještaj oznake Domus Bonus.

Feinschmecker je jedna od najznacajnijih i najrelevantnijih enogastronomskih publikacija na njemackom govornom podrucju koja izlazi u 220 tisuca primjeraka. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter