Lokomotiva - Arena 23:17

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastavljaju se loša izdanja rukometašica Arene. U 7. kolu stigao je i cetvrti ovosezonski poraz, boljim od arenašica ovaj su se put pokazale igracice Lokomotive koje su na domacem parketu nakon izjednacenog prvog dijela u nastavku susreta u potpunosti nadjacale gošce iz Pule i na kraju uvjerljivo slavile.

Jedina koja može dobiti prolaznu ocjenu u redovima Puljanki je Tina Gavranic koja je zabila više pogodaka nego sve njene suigracice zajedno, cemu je zacijelo dosta kumovala i domaca cuvarica mreže Vanja Radic, dojucerašnja vratarka "arenašica" koja dobro poznaje vecinu Puljanki, što je zorno pokazala prikupivši 20 uspješnih obrana.

Domace su otvorile susret pogocima Peraice i Šeric, nakon cega su arenašice brzo uhvatile rezultatski prikljucak i ekipe su se vecim dijelom prvog poluvremena smjenjivale u vodstvu. Gošce su u 23. minuti prvi i jedini put na susretu imale "plus dva" (8:10), no potom do odmora više nisu pronašle put do mreže lokosica, što su ove iskoristile da se u svlacionice ode poravnatog rezultata (10:10).

U nastavku su Puljanke do 37. minute držale prikljucak (13:12), no tad stiže domaca serija od pet uzastopnih pogodaka koja je riješila pitanje pobjednika (18:12 - 45'). Uspjele su se arenašice u posljednjih 10 minuta susreta primaci na tri koraka zaostatka (18:15), ali do kraja su zabile još samo dva pogotka i bodovi su ostali u Zagrebu.

Susret 7. kola Prve lige rukometašica: Lokomotiva - Arena 23:17 (10:10). Mala dvorana Doma sportova. Gledatelja: 30. Sutkinje: Irena Pahor i Sanja Trbovic (obje Rijeka). Sedmerci: Lokomotiva 3 (3), Arena 6 (5). Iskljucenja: Lokomotiva 8, Arena 4 minute.

LOKOMOTIVA: Milic 2, Nikšic 4, Peraica 6 (1), Franjic, Pasaric, Vuckovic, Nuic 2, Šeric 2 (2), Medak, Bušic, Tomic, Milic 3, Milanovic Litre 4, Radic (19+1), Bošnjak, Krsnik.

ARENA: Vukic, Havic 2, Šabic, Gaborovic, Miloševic 1, Kiridžic 1, Maras 1, Linic 1, Gavranic 9 (5), Križanac (11), Mandic, Mudronja 2, Gašic, Kajganic.


Podijeli: Facebook Twiter