LMC: Dobrodošli u klub Severininih obožavatelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stihom "Ovo će biti dobra noć, predosjećam" Severina je otvorila subotnji koncert u Lighthouse Music Clubu. U scenskoj kreaciji Juraja Zigmana oko ponoć i pol stala je pred u potpunosti popunjenu terasu, koja je zajedno s hrvatskom kraljicom estrade za početno zagrijavanje otpjevala "Brada Pitta", "Uzbunu" i "Ko me tjer'o" - hitove s albuma "Dobrodošao u klub".

Zaista, LMC je ugostio najveće Sevkine fanove - koncert je bio potpuno rasprodan, a jedan je obožavatelj u prvom redu nosio natpis "Seve volim te!", dok mu je u drugoj ruci bio njen album i flomaster za potpis.

Severina je dva i pol sata veselo i energično pjevala svoje najveće i najnovije hitove, ali i nešto laganije, stare stvari, poput pjesme "Tako je to" s albuma "Pogled ispod obrva". Uslijedila je popularna "Tarapana", "Mili moj", i "Pogled ispod obrva".

Nešto laganiju novu pjesmu "Ostavljena", za koju se govorilo da je posvećena Milanu Popoviću, s kojim ima sina Aleksandra, otpjevala je zajedno s publikom, a uslijedila je "Virujen u te" Đorđa Novkovića, s istoimenog albuma objavljenog 2002. godine kojim je osvojila hrvatsku glazbenu scenu.

Nešto starijim pjesmama "Da si moj" i "Krivi spoj", a potom i hitom kojim je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu - "Moja štikla" - raspjevala je pretežito žensku publiku, a potom je uvela u blok novih pjesama poput "Italiane", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi" i "Tridesete". Podsjetila je i na uspješnu suradnju s Goranom Bregovićem, s kojim je 2008. snimila album "Zdravo Marijo" i osvojila publiku na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

Koncert je oko 3 sata ujutro završila hitom "Gas Gas" i "Ja samo pjevam" s istoimenog albuma iz 1999. godine. Svojom je karizmom i prirodnošću na pozornici potvrdila da je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni, a njeni će hitovi poput "Dalmatinke", "Prijateljica" i "Prve djevojke" dugo ostati u srcima fanova. (piše i snimila A. PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter